Wees steeds op tijd

Probeer steeds op tijd te zijn op uw afspraak. Indien dit niet lukt, probeer de tandarts dan zo snel mogelijk te verwittigen en de vertraging te beperken tot een minimum. Wanneer u te laat bent, zal de tandarts met uw behandeling later klaar zijn, waardoor alle mensen na u ook moeten wachten. U wordt toch ook graag op tijd geholpen?

Tijdig afbellen

Indien u niet op uw afspraak aanwezig kan zijn, gelieve deze dan minstens 24u op voorhand te annuleren. Hierdoor heeft de tandarts terug een gaatje vrij in zijn agenda, waardoor het mogelijk is mensen met tandpijn sneller verder te helpen. Indien u meermaals laattijdig verwittigt, zal een compensatie-vergoeding aangerekend worden van 50 EUR per voorzien half uur.

Ook de tandarts kan al eens te laat zijn

Wanneer er iemand belt met tandpijn is aan telefoon niet altijd goed in te schatten wat de juiste oplossing is. Hierdoor gebeurt het wel eens dat een behandeling langer duurt dan voorzien. Maak u dus niet druk wanneer u in de wachtzaal zit te wachten. Bedenk dat wanneer u in de stoel zou liggen, u ook graag heeft dat de tandarts voor u de nodige tijd neemt.